Wat wij doen

Behalve de samenkomsten op zondagmorgen, organiseert Sjaloom activiteiten voor diverse doelgroepen zowel binnen als buiten Sjaloom.

 

Elke eerste maandag van de maand vindt in Sjaloom de Sozo bediening plaats. Het woord Sozo komt uit het Grieks en betekent: redding, genezing en bevrijding.

Vanaf 19.30 uur ben je welkom om met je te laten bidden voor elke nood. Iedereen die in de breedste zin van het woord een aanraking van God nodig heeft is welkom.

Je mag vrij binnenlopen of van te voren een afspraak maken. Stuur in dat geval een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-45525203.

Er zal in alle veiligheid en privacy met je gebeden worden.

We zien uit naar jouw komst en bovenal Gods krachtige werking in je leven!

Dit is de tijd om naar elkaar om te zien

Nu het coronavirus zoveel invloed op ons leven heeft, is het belangrijk om naar elkaar om te zien. Als kerk willen wij u de helpende hand bieden. Of u bij ons in de kerk komt of niet, wij staan graag voor u klaar. Janneke van der Werff is verantwoordelijk voor de zorg vanuit Pinkstergemeente Sjaloom en legt uit wat wij als kerk voor jou kunnen betekenen.

The Gate is een jongerenwerk in Heerhugowaard met verschillende activiteiten speciaal voor jeugd. Een gezellige plek om lekker te relaxen, hangen en je vrienden te ontmoeten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om er gewoon te zijn voor jou!
Bezoek de website van The Gate voor meer informatie en onze openingstijden: heerhugowaard.thegate.nl

"Waar leef ik eigenlijk voor? Wie is Jezus?
En wat heeft Hij met mijn leven te maken?"

Als je met dit soort vragen rondloopt, kan de Alpha-cursus iets voor jou zijn.

Wat is de Alpha-cursus?

De Alpha-cursus is een kennismakingscursus over het christelijke geloof en duurt 10 avonden en één hele zaterdag.

De avond begint om 18.45 uur met een gezamenlijke maaltijd. Dit is altijd erg gezellig is en men kan elkaar beter leren kennen. Na het eten worden er verschillende onderwerpen behandeld, zoals:

  • Wie is Jezus en waarom stierf Hij aan het kruis?
  • Bijbellezen, hoe en waarom?

Daarna is er uitgebreid de gelegenheid om er met elkaar over door te praten. Om ongeveer 21.45 uur is de avond afgelopen. De Alpha-cursus vindt plaats in het gebouw van pinkstergemeente Sjaloom.

Een cursus voor groei en instroom

Voor wie?

De Basis-cursus is bedoeld voor diegene die al een keus voor Jezus Christus heeft gemaakt, maar meer wil leren en verder wil groeien in het geloof. Ideaal na de Alpha cursus! Tevens is het bedoeld voor diegene die zich wil invoegen in pinkstergemeente Sjaloom, dan wel de gemeente qua leer en visie beter wil leren kennen.

Wanneer?

De eerstvolgende startdatum wordt nog bekendgemaakt.

Doelstelling:

  • Een gezond fundament leggen voor beginnende christenen
  • Het bevorderen van geestelijke groei door inzicht in het Woord en opdoen van ervaring met de Heilige Geest
  • Goed inzicht verschaffen in de visie en leer van pinkstergemeente Sjaloom.

Voor deze cursus is opgave verplicht.

Meer info bij de receptie van Sjaloom of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bijbelstudie