Vanaf zondag 5 juli gaat we weer starten met samenkomsten in Sjaloom. We zien er naar uit je weer van harte welkom te heten! Vanwege de coronamaatregelen is het nog niet mogelijk om in volle bezetting samen te komen. Het aantal stoelen is dus beperkt. Daarom is het belangrijk om van te voren een reservering te maken. Gebruik hiervoor onderstaande button.

 

Reserveren

 

 

De diensten zullen ook volledig te volgen zijn via de livestream op ons YouTube-kanaal.

Voor het samenkomen op zondag geldt een coronaprotocol. Lees dit goed door voor je naar de kerk komt.

 

Je bent van harte welkom in onze kerk!

De kerkdienst op zondagmorgen, ook wel eredienst genoemd, begint om 10.00 uur en duurt over het algemeen tot 11.30 uur. Vanwege de coronacrisis is het naar de kerk gaan op dit moment anders dan we gewend zijn. We hebben er voor gekozen dat alleen de zangers op het podium zingen. Dit betekent dat iedereen in de kerkzaal in stilte aanbidt. Om op verantwoorde wijze samen te komen, is het aantal zitplaatsen beperkt tot 75 stoelen. Daarom is het van belang dat je van te voren een reservering maakt.

 

Reserveren voor de kerkdienst

 

 

Het samen in de tegenwoordigheid van God zijn, Hem aanbidden, maar ook van Hem ontvangen zijn belangrijke elementen van de eredienst. Dit gebeurt onder meer tijdens de preek, een uitleg uit het Woord van God toegepast op de praktijk van ons leven. De preken zijn te beluisteren en te downloaden in mp3-formaat. Klik hier om naar de preken te luisteren.

De dienst wordt ook elke zondagmorgen live uitgezonden op ons YouTube-kanaal

Voor het samenkomen op zondag geldt een coronaprotocol. Lees dit goed door voor je naar de kerk komt.

banner Vrede van Christus, Arabische kerk in Heerhugowaard

Vrede van Christus is een Arabischtalige kerk voor de kop van Noord-Holland. Onze bezoekers vertegenwoordigen verschillende kerkelijke achtergronden en verschillende Arabische landen. De liederen en de preek tijdens de kerkdienst zijn in het Arabisch. Er is ook vertaling aanwezig in verschillende Arabische dialecten. Voor de kinderen is er een aparte samenkomst tijdens de kerkdienst.

Wij komen bij elkaar iedere zaterdag om 17.00 uur in het gebouw van Sjaloom aan de Deimoslaan 19 in Heerhugowaard. U bent van harte welkom!

Onderlinge sociale contacten vinden we erg belangrijk. Daarom organiseren we naast de kerkdiensten ook diverse activiteiten zoals seminars met verschillende sprekers. We komen ook regelmatig samen met andere Arabische kerken uit Nederland. Wij helpen Arabisch sprekenden hun weg te vinden in de Nederlandse samenleving om zo de integratie te bevorderen. Samen met onze Nederlandse broeders en zusters willen we de liefde van Jezus Christus uit te dragen in Nederland.

Lees meer op de website van Vrede van Christus: http://vredevanchristus.nl

We presenteren... "Friday Night Life - buitengewoon leven!"

fridaynightlifeElke vrijdag een avond speciaal voor jongeren. Samen gaan we een gezellige tijd hebben, dichterbij God en elkaar komen. Er zal een kort praatje worden gegeven en op de avonden gaan we in kleine groepen uiteen om met elkaar te praten. Hierna zal er gelegenheid zijn om gezellig met elkaar te hangen, plezier te hebben en natuurlijk voor elkaar te bidden.

Sunday Night Live XL

Iedere derde zondag van de maand is er een Sunday Night Live XL, een jeugdavond met een speciaal thema, boeiende (gast)spreker en live worship.

Wij willen jullie van harte uitnodigen voor de jongerenmeetings - iedereen is welkom dus neem je vrienden mee!

Waar: The Gate, Deimoslaan 19 Heerhugowaard
Tijd: 19.00 uur
Afsluiting: 22:00 uur

Lees meer over Friday Night Live XL op: www.facebook.com/fridaynightlifexl/

Het jeugdwerk van Sjaloom is gericht op jongeren in de leeftijd van 12 t/m 18. We geloven dat God ieder persoon heeft gemaakt en dat Hij een plan voor iedereen heeft. Het is onze missie om jongeren te ondersteunen in het ontdekken van dat plan en het leren kennen van die God.

De "voordeur" voor het jeugdwerk heet "The Gate", een openbaar jongerencentrum dat doordeweeks geopend is voor inloop en verschillende activiteiten. Als je meer over The Gate wil weten, ga dan naar de website www.heerhugowaard.thegate.nl.

We organiseren ook verschillende jongerengroepen die samenkomen om zowel over geloof en de bijbel te praten als leuke, gezamenlijke activiteiten te ondernemen. Deze groepen komen samen op verschillende avonden door de week.

Iedere vrijdgavond om 19.00 uur is er in The Gate de gezamenlijke jeugdavond Friday Night Life.

Als je vragen hebt of informatie wil krijgen over het jeugdwerk, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer artikelen...