groenten

Enjoy Your Meal is een nieuw initiatief van stichting Enjoy in samenwerking met Sjaloom. Enjoy your meal staat voor genieten van je maaltijd. Genieten doe je het liefst samen met anderen. Daarom gaan we iedere woensdagavond in The Gate een heerlijke maaltijd koken voor mensen van buiten Sjaloom.

Met deze laagdrempelige activiteit bouwen we in een gezellige atmosfeer relaties op met de bezoekers. Door gastvrijheid te tonen en liefde te delen willen we Jezus laten zien.

Help mee

Om dit mogelijk te maken zijn we zijn op zoek naar mannen en vrouwen die willen koken en helpen bij het ontvangen van de gasten. Je kunt natuurlijk ook op andere manieren meehelpen.

Als je dit initiatief een warm hart toedraagt, kun je ons ook steunen met een financiële gift of door levensmiddelen te doneren. Denk hierbij aan gezonde, maar lang houdbare producten (biologische volkorenpasta, zilvervliesrijst etc.). Graag brengen naar de winkel van Enjoy, Middenweg 215 in Heerhugowaard of zondag in Sjaloom persoonlijk afgeven bij Hanja Jong (S.v.p. niet zomaar ergens neerzetten).

Wanneer is Enjoy Your Meal? Iedere woensdag vanaf ongeveer 14.30 uur voor de vrijwilligers.
Kun je niet iedere week, maar minimaal 2x per maand, dan ben je ook hartelijk welkom.

Geef je op bij Hanja Jong 

Tel: 06 52579752
Of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.