Elke zondagmorgen vanaf 10.00 uur kun je de samenkomst volgen via een livestream.

Omdat we de komende weken als gemeente niet samen kunnen komen, gaan we elke week een korte dienst online uitzenden. Zo blijven we toch met elkaar verbonden en kunnen we luisteren naar Gods Woord en samen zingen vanuit onze huiskamer. De dienst wordt zondagmorgen om 10.00 uur uitgezonden via ons kanaal op YouTube.

Ga naar de livestream

Dag van Nationaal Gebed

Op woensdag 18 maart wordt een Dag van Nationaal Gebed gehouden. Dit in verband met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. 

De situatie wordt met de dag ernstiger en de maatregelen treffen steeds meer mensen direct. Als christenen zijn we niet immuun voor het leed en de onzekerheid die deze situatie met zich mee brengt. Maar we hoeven ons daar niet door te laten leiden. We mogen vertrouwen dat God ook in deze situatie de Heer is.

De Dag van Nationaal Gebed is een initiatief van MissieNederland, de Raad van Kerken in Nederland, de Evangelische Omroep, Groot Nieuws Radio en de ChristenUnie. Met deze dag willen de organisaties mensen de kans geven om in gebed hun zorgen en ongerustheid neer te leggen bij God en zegen te vragen voor het werk van ieder die in deze onzekere tijden zorgdraagt voor anderen.

De Dag van Nationaal Gebed zal vanaf 9.00 uur te volgen zijn via een livestream op de website nationaalgebed.nl. Daar kun je meer lezen over het initiatief en hoe je mee kunt doen.

aankondiging paasdienst sjaloom

“Happily ever after” betekend zoveel als “Ze leefden nog lang en gelukkig.” Dit is uiteraard de traditionele afsluiting van een sprookje. 

Deze eerste Paasdag zal de boodschap volledig in het teken staan van het belangrijkste onderwerp dat er is! De opstanding van Jezus. Volgens velen is dat niets meer dan een sprookje, maar deze zondag gaan we met elkaar horen én beleven dat Hij niet alleen is opgestaan, maar dat Hij nog steeds leeft, geneest en bevrijd!

Omdat samenkomen nu niet mogelijk is, zullen we de paasdienst online aanbieden. Daarover lees je binnenkort meer.

Zondag 12 april - 10.00 uur

groenten

Enjoy Your Meal is een nieuw initiatief van stichting Enjoy in samenwerking met Sjaloom. Enjoy your meal staat voor genieten van je maaltijd. Genieten doe je het liefst samen met anderen. Daarom gaan we iedere woensdagavond in The Gate een heerlijke maaltijd koken voor mensen van buiten Sjaloom.

Met deze laagdrempelige activiteit bouwen we in een gezellige atmosfeer relaties op met de bezoekers. Door gastvrijheid te tonen en liefde te delen willen we Jezus laten zien.

Help mee

Om dit mogelijk te maken zijn we zijn op zoek naar mannen en vrouwen die willen koken en helpen bij het ontvangen van de gasten. Je kunt natuurlijk ook op andere manieren meehelpen.