Pinksteren 2020 is een speciaal moment in een bijzonder jaar. De kerk wereldwijd verlangt naar een nieuwe beweging van de Geest. In een jaar waarin de wereld is opgeschud door het coronavirus zijn onze ogen gericht op God van wie onze hulp komt.

Wat zou het bijzonder zijn de kerk juist in deze tijd haar stem verheft wereldwijd in het eren van onze God. Hoe prachtig en krachtig zal de klank zijn wanneer onze lofprijs op Eerste Pinksterdag om 9 uur in de morgen als een golf over de aarde gaat. Een uitdrukking van de Kerk die van God een nieuw Pinksteren verwacht voor een wereld in chaos en angst.

We vragen je om op zondagmorgen 9.00 uur het lied Alpha and Omega te zingen samen met christenen wereldwijd, ieder in hun eigen tijdzone. Zo ontstaat er een wereldwijde golf van aanbidding.

Speciaal voor Worship Around The Globe is een video gemaakt van Alpha and Omega door muzikanten en zangers uit verschillende kerken in Nederland.

Ga voor meer informatie naar de internationale website www.worshiparoundtheglobe.com

In Efeze 2:6 staat dat God ons met Christus heeft opgewekt en met Hem in de hemelse gewesten heeft geplaatst. De werkelijkheid van de onzichtbare wereld is van een hogere orde dan de werkelijkheid van de zichtbare wereld. De omstandigheden die wij met onze natuurlijke ogen zien hoeven ons leven niet te bepalen. Laat je leven bepalen door de onzichtbare werkelijkheid die in Christus is.

Spreker: Machiel Jonker

Goede Vrijdag Online 10 april

Op Goede Vrijdag 10 april houden we vanaf 20.00 uur een dienst via ons YouTube-kanaal. Om 20.30 uur vieren we met elkaar het Heilig Avondmaal tegelijk met meerdere kerken. Op afstand, vanuit huis of waar je je dan ook bevindt, kunnen we via de livestream toch samen de Maaltijd van de Heer samen beleven.

De uitzending van Goede Vrijdag is te zien op het videokanaal van Sjaloom Heerhugowaard.