Je bent van harte welkom in onze kerk!

De kerkdienst op zondagmorgen, ook wel eredienst genoemd, begint om 10.00 uur en duurt over het algemeen tot 11.45 uur. Er wordt veel gezongen en er is tijd voor een preek. De basisschoolkinderen zijn het eerste half uur er ook bij, maar gaan dan naar hun eigen samenkomsten in de kinderkerk. Om de week is er 's morgens ook een jeugddienst in jongerencentrum The Gate.

Het samen in de tegenwoordigheid van God zijn, Hem aanbidden, maar ook van Hem ontvangen zijn belangrijke elementen van de eredienst. De preek is een uitleg uit het Woord van God toegepast op de praktijk van ons leven. De preken zijn te beluisteren en te downloaden in mp3-formaat. Klik hier om naar de preken te luisteren.

Na afloop van de dienst is er tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van kopje koffie of thee.

samenkomst

Op zondagmorgen tijdens de samenkomst wordt er ook voor de kinderen een compleet programma aangeboden, verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën. Ook voor baby’s is er tijdens de dienst opvang geregeld. Om de week vindt de Kids Praise plaats, samen zingen onder begeleiding van enthousiaste muzikanten.

De kinderkerk in Sjaloom is een plek waar:

  • kinderen 'fun' hebben;
  • God ervaren, leren kennen en vertrouwen;
  • kinderen Bijbelse waarheden ontdekken en zich eigen maken;
  • kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn;
  • vriendschappen ontstaan;
  • teamleden passie voor en plezier met de kinderen hebben.

 kinderen Sjaloom Prachtkevers

Het jeugdwerk van Sjaloom is gericht op jongeren in de leeftijd van 12 t/m 17. We geloven dat God ieder persoon heeft gemaakt en dat Hij een plan voor iedereen heeft. Het is onze missie om jongeren te ondersteunen in het ontdekken van dat plan en het leren kennen van die God.

De "voordeur" voor het jeugdwerk heet "The Gate", een openbaar jongerencentrum dat doordeweeks geopend is voor inloop en verschillende activiteiten. Als je meer over The Gate wil weten, ga dan naar de website www.heerhugowaard.thegate.nl.

We organiseren ook verschillende jongerengroepen die samenkomen om zowel over geloof en de bijbel te praten als leuke, gezamenlijke activiteiten te ondernemen. Deze groepen komen samen op verschillende avonden door de week.

Iedere vrijdgavond om 19.00 uur is er in The Gate de gezamenlijke jeugdavond "Friday Night Life - buitengewoon leven".

Als je vragen hebt of informatie wil krijgen over het jeugdwerk, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

jeugdwerk

We presenteren... "Friday Night Life - buitengewoon leven!"

fridaynightlifeElke vrijdag een avond speciaal voor jongeren. Samen gaan we een gezellige tijd hebben, dichterbij God en elkaar komen. Er zal een kort praatje worden gegeven en op de avonden gaan we in kleine groepen uiteen om met elkaar te praten. Hierna zal er gelegenheid zijn om gezellig met elkaar te hangen, plezier te hebben en natuurlijk voor elkaar te bidden.

Iedere derde vrijdag van de maand is er een Friday Night Live XL, een jeugdavond met een boeiende (gast)spreker en live worship.

Wij willen jullie van harte uitnodigen voor de jongerenmeetings - iedereen is welkom dus neem je vrienden mee!

Waar: The Gate, Deimoslaan 19 Heerhugowaard
Tijd: 19.00 uur
Afsluiting: 22:00 uur

Lees meer over Friday Night Live XL op: www.facebook.com/fridaynightlifexl/

"De huisgroepen vormen samen met de eredienst op zondag de pijlers van het gemeenteleven in Sjaloom."

De huisgroepen zijn gemeentes in het klein. Het is een fijne plaats waar gebed en de bijbel centraal staan. Daarnaast is het een plaats van aandacht en omzien naar elkaar. De huisgroepen zijn divers samengesteld en komen op verschillende dagen en tijden bijeen. Wil je ook op een van de huisgroepen komen, neem dan contact op met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.